Онлайн магазинът за касови апарати, фискални принтери и търговско оборудване Кasov-aparat.bg стартира през 2018 г. с основната цел да предлагаме фискални устройства (касови апарати, фискални принтери) и качествени търговски системи (нефискални / кухненски принтери, баркод четци, тъч монитори, all-in-one конфигурации, компютри и лаптопи подходящи за касови работни места.)
Фискалните устройства публикувани на сайта са нови и отговарят на всички изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите ( изм. ДВ бр.80- 28.09.2018г.).
Търговското оборудване предлагано от Кasov-aparat.bg е втора употреба, на утвърдени световни производители като MOTOROLA, WINCOR NIXDORF, DATALOGIC, EPSON, FUJUTSU, HP, DELL, LENOVO. Всички компоненти са преминали щателни тестове и процес по обновяване, което гарантира висока надеждност и качествено на продуктите.
Кasov-aparat.bg е изцяло електронна платформа и предлагаме нашите продукти само онлайн — причината за това е спестяване на разходи за търговска мрежа и поддържане възможно най-ниските цени. А за спокойствието и сигурността Ви предоставяме:

  • 100% гаранция за продуктите
  • възможност за преглед преди заплащане на търговското оборудване
  • тестване и връщане в рамките на 14 дни на търговското оборудване

А за да направим пазаруването съвсем лесно и приятно, предлагаме бърза и безплатна доставка до избран адрес за един работен ден.
И цел максимална грижа за нашите клиенти и партньори, ние предлагаме и лиценз за операционна система Windows на цена от 50 лева, който ще Ви бъде инсталиран на устройството от нашите специалисти.

Приятно пазаруване от екипа на Кasov-aparat.bg!

Фискализация на устройството

Абонаментен договор за обслужване за 1 година

Програмиране на задължителни реквизити

Регистрация на фискалното устройство в НАП

Едногодишен абонамент към мобилен оператор за връзка с НАП

Ръководство и видео иснтрукции